Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

GLOWCOMOTION W7 HIGHLIGHTER

Γεια σας! Τι μου κάνετε? Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά! Επέστρεψα σήμερα πάλι για να μιλήσω για ένα πολυσυζητημένο προϊόν μακιγιάζ, και δεν είναι άλλο από το Glowcomotion highlighter της W7. 




Το συγκεκριμένο highlighter έρχεται στην πολύ στιβαρή με καθρέπτη συσκευασία και περιέχει 8,5 gr. Η διάρκεια του αφού ανοιχθεί είναι 18 μήνες. Η τιμή του είναι γύρω στα 6,50 ευρώ και δεν δοκιμάζεται στα ζωάκια.





Είναι ένα πολύ διάσημο highlighter γιατί φημίζεται ότι είναι το απόλυτο dupe του mairy-loumanizer από την the balm. Εγώ δεν έχω το Mairy-lou για να κάνω σύγκριση για αυτό θα μιλήσω για το προϊόν αυτό κάθε αυτό.




Το glowcomotion είναι ένα πολύ καλό highlighter και δεν έχει fall out. Απλώνεται σαν βελούδο στο πρόσωπο και αφήνει μια πολύ ωραία χρυσή φυσική λάμψη για αρκετές ώρες. Πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα σε λίγο σκουρόχρωμες επιδερμίδες αλλά τώρα το καλοκαίρι πιστεύω θα ταιριάξει σε όλες. 





All in all θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν, οικονομικό και δεν υστερεί σε τίποτα από τα ακριβά highlighters. Αξίζει να το αγοράσετε όλοι!

Μπορείτε να το βρείτε στο www.time4beauty.gr, www.storetube.gr
                                            www.beautyinc.gr και άλλα καταστήματα ηλεκτρονικά και μη!

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο μου! Μέχρι το επόμενο να είστε όλοι και όλες καλά!
Φιλιά πολλά!

Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο instagram realreviewsbymaria(maria reviews)

Email: realreviewsbymaria@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου